Over Het autohuis

Hoe lang bestaat Het Autohuis?

In februari 2010 namen wij de toenmalige Carrosserie Rudy in de Frans Verbeekstraat 175 over. Om de volumegroei en aan de strenge eisen inzake milieu en nieuwe technologie te voldoen, zochten we een groter pand. Dit hebben we dan ook in 2013 gevonden een paar huisnummers verder op de Frans Verbeekstraat 251 waar we onze zaak verder uitbreiden

Wat doet Het Autohuis?

Het Autohuis specialiseerd zich vooral in koetswerkherstellingen, van spotrepair tot het zwaardere richtwerk. Klein of groot, het maakt niet uit. Naast het koetswerkgebeuren voeren we ook onderhoud en herstelling alle merken uit.

Wat maat Het Autohuis speciaal?

Ssssssst......... Hier werken artiesten, een uitstervend ras. Voor deze mannen is hun werk hun passie. Je kan het vergelijken met een beautycenter. Na onze behandeling gaat de wagen als nieuw terug naar de klant.

Hoe past Het Autohuis klant is koning toe?

Een auto is bij ons geen nummer of de vierde wagen rechts in de achterste rij, maar om de wagen van Kristof of Valerie. Een babbeltje met onze klanten, daar maken we graag tijd voor.

De service van Het Autohuis.

Wij zijn erkend hersteller bij de meest gangbare verzekeringmaatschappijen. We zijn perfect 4 talig en beschikken over 3 vervangwagens die we ten alle tijde kunnen inschakelen. We maken ook deel uit van een netwerk van carrosseriebedrijven die met diverse leasing en verzekeningsorganisaties samenwerkt.

Contact

Het Autohuis Frans Verbeekstraat 251
3090 Overijse

02/657.34.52
info@autohuis.be